Invester i din sundhed

Fysioterapi

Fysioterapi og genoptræning

Præhabilitering

Jeg tilbyder

Hos Løft for Livet får du personlig behandling, som tager udgangspunktet er DIG og DINE forudsætninger og mål.

Jeg er uddannet fysioterapeut med snart 25 års erfaring i træning og genoptræning. Jeg kan hjælpe dig videre mod nye mål og bedre funktion i hverdagen.

Grundig undersøgelse

Fysioterapi og træning er en god investering!

Et trænings- og behandlingsforløb starter med en grundig undersøgelse

Den grundige undersøgelse er fundamentet for det videre samarbejde og reference punkt for, om du er på vej mod dine mål.

Kontakt mig for en snak om jeg kan hjælpe dig videre mod nye mål og en bedre funktion i hverdagens liv og aktiviteter – uanset om du har smerter, noget du ikke kan mere, eller vil bevæge dig bedre.

Igang igen med motion –

med eller efter en skade

Kom tilbage på sporet

Har uheldet været ude og du ER blevet skadet, kan fysioterapeutisk træning og sparring holde dig aktiv, så du har et bedre udgangspunkt til at gentoptage din sport, træning eller motion, når skaden er helet.

skal du igennem en større operation

Præhabilitering

Præhabilitering er en rigtig god ide, hvis du skal du igennem en større operation og din fysiske form ikke er for god.

PRÆhabilitering minder om REhabilitering og med god grund. Hvor REhabilitering har som mål at få så god funktion som muligt EFTER operation, sigter PRÆhabiltering på at optimere funktionen inden operationen, så kroppen er mere klar til den store belastning, en operation er.

Sygeforsikringen yder tilskud til fysioterapi, da jeg er autoriseret fysioterapeut. Tilskud gives midlertidig også til virtuel konsultation. www.sygeforsikring.dk

Løft for livet
Klinik for fysioterapeutisk træning og sundhed

Tyreløkke 14
4622 Havdrup
E-mail: [email protected]
Tlf.: +45 2326 7510

© Copyright 2020, Løft for livet. Alle rettigheder forbeholdes. – Bygget på wordpress – Med kærlighed fra webbureauet Robotweb.dk