Om mig

Min historie
Min Mission

Jeg hedder Pouline Gringer, er født i 1971 og uddannet fysioterapeut med 25 års erfaring i træning, genoptræning og ledelse.

 

Det er vigtigt for mig, at du ikke blot får behandling, men at du lærer at bevæge dig – uanset om målet er at komme tilbage til din sport og hverdagsliv, at blive mere sund, at blive stærkere inden en operation eller noget helt fjerde. Min succes er størst, når du kan klare dig selv efter forløbet, men du er selvfølgelig altid velkommen tilbage.

Klinikken

Klinikken er i en tilbygning til mit private hjem og er utraditionelt indrettet med fokus på træning af bevægelse og styrke – og læring. Omgivelser betyder meget for bevægelse. Derfor kan træningen også foregå udenfor, hos dig eller i dit eget område. 

OBS – der er hund i hjemmet, så hvis du er allergisk, hjælper jeg dig med at finde en anden god fysioterapeut. Tilgengæld må du gerne tage din egen hund med efter aftale.

Outdoor Gym

Garagen er bygget om, så du kan træne sikkert!

Basal og god træning, enten med kort vejledning (kr. 100,- for 60 minutter) eller med mig som træner (kr. 500,- for 60 minutter).

Du kan også træne dit eget program.

Du MÅ ikke rydde op, da jeg desinficerer alt, hvad du har rørt ved i træningen. Derfor kan Outdoor Gym kun bookes med 30 min intervaller.

Du kan bruge Outdoor Gym med een anden person, hvis I alligevel er tæt

Løft for livet
Klinik for fysioterapeutisk træning og sundhed

Tyreløkke 14
4622 Havdrup
E-mail: [email protected]
Tlf.: +45 2326 7510

© Copyright 2020, Løft for livet. Alle rettigheder forbeholdes. – Bygget på wordpress – Med kærlighed fra webbureauet Robotweb.dk